העירייה מציעה לתושבים קומפוסטרים ב- 70 ₪
תושבי העיר, המעוניינים להפוך את פסולת ביתם לדשן ולהכין קומפוסט בגינת ביתם, יזכו לסבסוד העירייה ברכישת קומפוסטר ולליווי והדרכה מטעם נציג חברת "חממית" .

משדרגים את לב העיר
כ-11 מיליון שקלים יושקעו בשיפוצו של המדרחוב הראשוני, עיצובו והתאמתו לתפקוד מודרני תוך שימור מבנים מימי ראשית המושבה.   אדריכל התכנית, ליאור וולף, ממשרד צור-וולף. העבודות יחלו בעוד כחצי שנה ויימשכו כשנה.

תעודות הוקרה לצוות הכבאות של תחנת ראשון לציון
עיריית ראשון-לציון הצדיעה לכבאי התחנה בעיר והעניקה להם תעודות הוקרה על חלקם בפעולות הכיבוי בכרמל. "בשמי, בשם מועצת העיר והתושבים אנו מודים לכם על שלקחתם חלק בלחימה באש שפרצה בכרמל". כך דב צור רא"ע,  במסגרת  ישיבת  המועצה האחרונה.

"הגימנסיה הריאלית"  הדור הבא
הגימנסיה הריאלית תשנה אדרת. הקונספט ייחודי וחדשני, המותאם לעקרונות החינוך של המאה  ה – 21 תוך שימור המבנה ההיסטורי. אדריכל התכנית - צדיק אליקים. בימים אלה מוקם צוות היגוי עירוני לתכנון תחילת העבודות.

החומה הפכה מקיר אפרפר למיצג אמנות

רעיון יצירתי של תושב שכונת נווה חוף  הפך קיר "עירום"  למיצג אמנותי באורך של 200 מטר, המפאר את רח' חיל ההנדסה.

"פעמונים" - תוכנית לייעוץ והדרכה בתכנון התקציב המשפחתי

המינהל לשילוב חברתי בעיריית ראשון-לציון בשיתוף ארגון "פעמונים" מפעיל תכנית ייעוץ, הדרכה ומתן כלים להתנהלות כלכלית נכונה. השנה השתתפו בפרוייקט 30 משפחות, תושבי העיר, שלמדו כיצד לצאת מהמינוס ואיך להימנע מהמינוס בעתיד. גם אתם יכולים...

איתור לקויות למידה בתלמידי תיכון
החל מהשנה תסבסד העירייה אבחונים לאיתור לקויות למידה לכ-700 תלמידי כיתות י"א, הניגשים בקרוב לבחינות הבגרות. זאת במסגרת המאמץ העירוני לשפר את ההישגים בבחינות הבגרות. "המשימה שלנו היא להעניק לכל תלמיד את כל הכלים להצליח" כך דב צור-ראש העירייה.