צובעים את השחור לירוק במסגרת היוזמה לשיקום יערות הכרמל
יוזמה משותפת של עיריית ראשון- לציון, ועד ההורים העירוני, מועצת ההורים העירונית ופרלמנט הנוער לשיקום יערות הכרמל  באמצעות פעילויות הסברה, גיוס כספים וסיוע בעבודות שטח.

ראשון-לציון  –  בירת השפה העברית
עכשיו זה רשמי! העיר ראשון-לציון הפכה לעוגן ארצי לשפה העברית. "אנו גאים להוביל את המשימה הלאומית של חיזוק מעמד הלשון העברית ונמשיך ונעשה זאת גם בעתיד, באמצעות מרכז עולמי לשפה העברית שייבנה בבית הספר חביב" , כך דב צור, ראש העירייה, בפתיחת כנס השפה העברית "לשון ראשון" הרביעי, שנמשך ארבעה ימים וכלל עשרות אירועים, מפגשים חינוכיים ודיונים אקדמיים .

תעודת הוקרה לדב צור, ראש העירייה, על הצטרפות העיר ראשון-לציון לפרויקט "קווי לילה"
ח"כ ישראל כץ, שר התחבורה, העניק לדב צור, רה"ע, תעודת הוקרה על תרומתו לפרויקט "קווי הלילה". פרויקט מבורך אשר נותן מענה הולם לבני הנוער בעיר המבקשים לבלות במתחמי הבילוי השונים בשעות הלילה.

ממשיכים בחידוש וטיפוח הגנים

700 אלף ₪ הושקעו בשדרוגו של גן כורש בשכונת נווה חוף. גנים ציבוריים  נוספים ברחבי העיר יעברו שיפוץ, פיתוח ועיצוב חדשני לרווחת התושבים, במסגרת היעדים והעשייה העירונית לשיפור פני העיר.

הוארך מועד סיום ההרשמה לגני הילדים והצהרונים

לטובת ההורים, שטרם הספיקו לרשום את ילדיהם  לגני הילדים העירוניים, הוחלט בעיריית ראשל"צ להאריך את תקופת ההרשמה בשבועיים נוספים.
להרשמה באמצעות האינטרנט

הישג תקדימי לתושבי ראשון-לציון
מתגבש הסכם בין עיריית ראשון-לציון לבין משרד הביטחון, להעברת שטחים שבשליטת משהב"ט לרווחת הציבור. השטחים מיועדים להקמת פארק ולהארכת רצועת חוף הים.

מרכז זכויות נשים עירוני מרחיב את שירותיו
מ.נ.ע- מרכז זכויות נשים עירוני, ירחיב את השירותים הניתנים לנשות העיר. ייעוץ משפטי ראשוני גם באמצעות -"פורום מ.נ.ע." באתר האינטרנט העירוני.