פרויקט הדגל של "יס פלאנט" יוקם במערב ראשל"צ
חב' " תיאטראות ישראל "  תשקיע  כ-200 מליון שקלים בהקמת מרכז קולנועי  יוקרתי  על פני כ-30 דונם  בסמוך ל"סופרלנד" שבמערב ראשל"צ. "יס פלאנט" בראשל"צ יהיה הקולנוע הראשון בישראל שכל מסכיו יצוידו במערכות הקרנה דיגיטליות. "זהו פרויקט הדגל של החברה וזו ההשקעה הגדולה ביותר שביצענו בקולנוע אחד"  כך מוקי גרידינגר מנכ"ל החברה.

"לא נפסיק את המאבק בעליות המחירים"
כך דב צור, ראש העירייה, החבר בצוות  המוביל את המאבק  בעליית המחירים במשק . הוא לא מתכוון גם לוותר על הדרישה להורדת מחירי המים.

ממשיכים בשיפור פני העיר
במסגרת פרויקט עירוני לחידוש פני העיר הסתיים לאחרונה שיפוץ בניין ברחוב ירושלים . דיירי הבניין, שנהנו מתנאי הלוואה נוחים, זכו ל"התחדש" ולהעלות את ערך הנכס  מבלי להיגרר להוצאות מכבידות.

בשורה  לחובבי רכיבת האופניים  בראשון-לציון
בימים אלה נחנך במערב העיר מועדון המציע  לרוכבי האופניים בעיר מגוון פעילויות ספורטיביות לכל בני המשפחה,טיולים וחוויות. גם אם אין ברשותכם זוג אופניים -  תוכלו להשאיל מהמלאי שבמועדון.

בניית מוזיאון אגם לקראת סיום...
עבודות בניית מוזיאון אגם נמשכות במרץ. רואים כבר את הגג. פתיחתו צפויה בשנת 2012. עלות ההשקעה כ- 32  מיליון שקלים. תכנן האדריכל דוד נופר בליווי האומן עצמו – יעקב אגם.

"בראשון-לציון לא יהיה ילד רעב"
העירייה תשקיע כ-2 מיליון שקלים ב- 3 תכניות הזנה שונות שיופעלו במוסדות החינוך בעיר. "אנו מפעילים מגוון תכניות על מנת שלא יהיה אף לא ילד אחד בעיר שישב רעב בכיתה ויעסוק בשאלה מאין תגיע הארוחה הבאה שלו..." אומר ראש העירייה.

עלייה בזכאות לבגרות בקרב תלמידי כיתות אתג"ר
נתוני הזכאות של תלמידי כיתות אתג"ר בעיר מצביעים על עלייה של עשרות אחוזים בהישגי התלמידים במהלך שלוש השנים האחרונות.  במינהל החינוך מברכים ומציינים כי היד עוד נטויה.