פסטיבל ראשון לציון

קווי תחבורה צבורית לתחנת רכבת מערב

ראשונים בגישור

נחנך גן חדש בחוף הים בהשקעה של 4 מיליון ש"ח
 "אנחנו ממשיכים לבנות, לשפץ ולהוסיף מתקנים בסטנדרטים הגבוהים ביותר לרווחת תושבי העיר"  כך רה"ע במעמד טכס חנוכת גן המשחקים,  שהתקיים בשבוע שעבר, בחוף הים.

בשורה לתושבי מזרח העיר:  הפארק שלכם בדרך
 נחתם הסכם להעברת 42 דונם משטח מחנה צריפין לידי עיריית ראשון-לציון. לאחר פינוי השטח, יחלו במקום עבודות הקמת פארק, בעלות של כ-35 מיליון שקלים, בסטנדרט גבוה מאוד. הפארק יכלול פינות משחקים, מסלול הליכה ומסלול אופניים היקפי, מתקני כושר, מפלי מים, בריכה אקולוגית, בית קפה ואמפי קטן.

הקטר נושף גם במערב ראשון-לציון
על רקע עיצומי העובדים, נחנכה בשבוע שעבר תחנת הרכבת החדשה במערב העיר.  את הנסיעה לתל אביב יוכלו תושבי העיר לעשות מעתה ב-18 דקות בלבד, בקו רכבת  ישיר עד תחנת ה"הגנה"...

תמא 38ביקוש גבוה לתמ"א 38
תושבי שכונת אברמוביץ שמעו הסברים על עיקרי תכנית תמ"א 38, למדו כיצד יוכלו לחדש , לחזק ולשפץ הבניין  בו הם מתגוררים . זאת ועוד בערב שאלות ותשובות עם רה"ע בנושא  תמ"א 38 .

"ירוק בעיניים"
עיריית ראשון לציון תפעיל קורס אימון ל"ירוקים בנשמתם" במסגרתו  ירכשו המשתתפים ידע וכלים בסיסיים לקידום נושאים בתחומי איכות הסביבה.

עלייה משמעותית בזכאות לבגרות בראשל"צ
 80.5% מבין תלמידי  י"ב, הלומדים במקיפים בעיר, עברו  את בחינות הבגרות בהצלחה. כך עולה מנתוני תוצאות בחינות הבגרות, שהתקיימו במועדי הקיץ תשע"א.  מדובר בעלייה של  כ-7% לעומת תוצאות מועד הקיץ אשתקד.

כנס יזמות תיירותית בראשל"צ
שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב, דיבר על נושא התיירות כמנוף לצמיחה לאומית ועירונית, מנכ"ל משרד התיירות התייחס למדיניות המשרד מול הרשויות המקומיות ורה"ע ביקש משר התיירות סיוע בפיתוח פארק נופש תיירותי.