קווי תחבורה צבורית לתחנת רכבת מערב

ראשונים בגישור

נחנך הגן "שער למזרח"  בשדרות יעקב
2 מיליון ₪ עלותו של הגן החדש, המשתרע על שטח של 5 דונם בשיכון המזרח.
בשבוע שעבר נחנך הגן במעמד ראש העירייה , חברי מועצה, בכירי עירייה ובהשתתפות מאות תושבי שכונה מרוצים. בגן מתקני משחקים, משטחי גומי והצללות, ספסלים, ריצוף ומזרקות מרהיבות.

עשרות אלפים פקדו את פסטיבל ראשון לציון ה-24
אירועי תרבות מגוונים וייחודיים "שטפו" את ראשון- לציון בחג הסוכות האחרון במסגרת הפסטיבל המסורתי.
 והשנה, ערב מחווה לחיים חפר, עשור לשיתוף הפעולה עם תזמורת צה"ל, ירדנה ארזי, שלמה ארצי, מירי מסיקה ובועז שרעבי, בוגרי כוכב נולד, עינת שרוף, ועוד .

30 שנה לברית ראשון-לציון-מינסטר
 "קשרי הידידות האמיצים בין הערים, הם אינם קשרים של לאום ומדינה, אלו הם קשרים אמיצים בין אנשים במובן הכי פשוט של המילה" כך דב צור – ראש העירייה בטקס חגיגי וקבלת פנים למשלחת ממינסטר  שהתארחה בעיר לציון 30 שנה לברית בין  שתי הערים.

שדרוג לב העיר יוצא לדרך
חברת "אחים רחמה" נבחרה לבצע את עבודות השידרוג במדרחוב.
העבודות יחלו בעוד כחודש ובמסגרתן שימור מבנים ואופי היסטורי לצד עיצוב חדשני ומודרני

לראשונה בראשל"צ - בית מדרש עירוני פתוח לכולם
בשבוע שעבר נפתח בבית הספר "מרחבים" בית מדרש עירוני, יחיד מסוגו, שייתן מענה  לכל הזרמים בעיר, דתיים וחילוניים בנושאי יהדות מגוונים.

עיר בטוחה ופוטוגנית
עיריית ראשון-לציון החלה בהקמת פרויקט המצלמות הנרחב ביותר בישראל   ובעל הטכנולוגיה המתקדמת ביותר.

אירועי חודש הגימלאי הבינלאומי
 שלל פעילויות במסגרת אירועי חודש הגימלאים. ביניהם יום בריאות, יום ספורט, הרצאות, מופעים, סרטים  ומפגשים.