קווי תחבורה צבורית לתחנת רכבת מערב

ראשונים בגישור

רמז למהפכה בחינוך
בית הספר "רמז" ייבנה מחדש בסמוך למבנה הישן בהשקעה של 13 מיליון שקלים  . עבודות הבנייה צפויות להתחיל במהלך חודש פברואר 2012. "... גם לכם מגיע להתחדש..." כך דב צור ראש העירייה אל תלמידי  ומורי בית הספר הוותיק.

שעת כושר באוויר הפתוח
עיריית ראשון-לציון מכשירה עשרות מתחמי כושר  ברחבי העיר. החל מינואר 2012 ייגמרו התירוצים. 30 מתקני כושר יעמדו לרשות הציבור הרחב בכל רחבי העיר  - חינם אין כסף ובאוויר הפתוח.

תושבי העיר כותבים לראש העירייה
בחוברת המידע לתושב, המופצת עם חשבון הארנונה התקופתי, צורפה לאחרונה גלויה מבוילת, עליה נתבקשו התושבים לכתוב מה מטריד אותם. מאות מתושבי העיר "הרימו את הכפפה" ובימים האחרונים מציפות  הגלויות את לשכתו של ראש העירייה.

בקרוב -  מרכז ספורט חדשני במערב
 כ- 43 מליון שקלים יושקעו בבניית מרכז ספורט חדשני במערב העיר סמוך למכללה למינהל. המרכז, שיכלול בריכות שחיה, חדרי כושר, חדרי חוגים וג'קוזי יוקרתי , ישתרע על שטח של 20 דונם. עבודות בנייתו יחלו בעוד מספר חודשים.

חודש המאבק הלאומי בסמים ואלכוהול
במסגרת חודש זה יתקיימו מגוון פעילויות הסברה בנושא המודעות למלחמה בסמים ובאלכוהול - הרצאות, סמינרים, הצגות, הכשרות מדריכים, הדרכות הורים ועוד. הפעילות מיועדת לקהלי יעד שונים, בין היתר, תלמידים, הורים, ילדים בסיכון גבוה והוריהם, למכורים נקיים, לצעירים ומבוגרים-לקהל הרחב.

סוגרים מעגל
 בעיריית ראשון לציון שוקדים בימים אלו על ייסוד מרכז עולמי לשפה העברית, שיקום במתחם בית הספר חביב – בית הספר העברי הראשון בעולם. בוגרי בית הספר השתתפו במעגל חשיבה , השלישי במספר, לגיבוש הפרוגרמה הרעיונית להקמתו של המרכז. בצוותי החשיבה הקודמים השתתפו פרופסורים להיסטוריה, בלשנות, עיתונאים, מרצים, יוצרים, אנשי תקשורת ותיאטרון.

ראשון-לציון הופכת ל"מעצמת ספורט"

העיר ראשל"צ זכתה במכרז של המועצה להסדר ההימורים בספורט לבניית היכל ספורט לאירועי ספורט בינלאומיים . עלותו כ-130 מיליון שקלים. מדובר בהיכל הספורט השני בגודלו בארץ שיבנה בסטנדרט בינלאומי. היכל רב תכליתי, שיכלול 5,000 מקומות ישיבה באירועי ספורט וכ-7,000 מקומות ישיבה באירועי תרבות.