ראשונים בגישור

בראשון משקיעים יותרהפחתה נוספת בארנונה למגורים בשנת 2012
התקציב לשנת 2012, העומד על מיליארד ו-411 מיליון ש"ח, מהווה גידול של 83 מיליון שקלים לעומת תקציב שנת 2011. הארנונה למגורים תמשיך לרדת ההשקעה בחינוך, בנוער באיכות הסביבה תגדל.

טיולי אופנייםעיריית ראשל"צ מעודדת את ספורט רכיבת האופניים
בשורה לחובבי הרכיבה, משפחות ורוכבים מקצועיים -החל מחודש ינואר, כל שבת שנייה - טיולי אופניים  בהדרכה מקצועית, מסלולים ייחודיים ברחבי העיר ומחוצה לה. והעיקר – ללא תשלום!

ערב הצדעה לסיירת הוריםערב הוקרה לסיירת ההורים בראשון-לציון
עיריית ראשון-לציון הצדיעה לסיירת ההורים על פעילותה במסגרת פרויקט "עיר ללא אלימות". השר לביטחון פנים היה שם , כמו גם צמרת המשטרה והנהלת העיר.

תנועת הנוער "מכבי צעיר"  למבנה חדיש ומשודרג

כשני מליון שקלים הושקעו בבניית המבנה החדיש של תנועת הנוער "מכבי צעיר". ראש העירייה, דב צור, העניק את מפתחות המשכן החדש לנציגי התנועה במסגרת אירועי מרוץ הלפיד . "חידוש המבנה של תנועת "מכבי צעיר" הוא דוגמה אחת מיני רבות למאמצים אשר אנחנו משקיעים במטרה למשוך את  בני נוער להצטרף לתנועות", כך ראש העירייה באותו מעמד.

דניאל אונגו- לוי,  מחטיבת הביניים רביבים זכתה במקום הראשון "בתחרות הקומיקס"

זו השנה השנייה לקיומה של תחרות קומיקס לתלמידי כיתות ז'-יב' על שם אורי חן ז"ל, שנרצח לפני כשלוש שנים בחצר בית הספר חביב.  בערב  נר ראשון של חנוכה- הוכרזו הזוכים בתחרות בטקס מרגש שנערך בבית יד לבנים.

גם מנהלים לומדים
מנהלי חטיבות הביניים והחטיבות העליונות בראשל"צ השתלמו בשבוע שעבר בנושאי מנהיגות על היבטיה השונים.  ההשתלמות נועדה לחזק אותם, כמנהיגיה החינוכיים של העיר, בתפקידם המשמעותי בהובלת התלמידים וצוותי ההוראה למצוינות אישית וחברתית.

אפשר להציע לכם חברות?
עמוד פייסבוק חדש לעיריית ראשון-לציון   - העיר מתחדשת ואתם שותפים!!!
בעמוד הפייסבוק תקבלו את כל המידע הדרוש על פעילויות העירייה, אגפי העירייה והחברות העירוניות, תחשפו למקומות מעניינים, תזכו להנחות, פעילויות ופרסים. נשמח לשמוע מכם - הצעות, רעיונות, מחשבות –שתפו אותנו!
עדיין לא הצטרפתם?