סקר סטודנטיםבאנר תעסוקה

עיקור-חתולי-רחוב

תיק תושב

שבוע הספר"שרים משוררים"  עם הגבעטרון– יפתח את שבוע הספר העברי בראשל"צ
שבוע הספר העברי בפתח ועמו שלל אירועים, שיתקיימו ברחבי העיר ובספריות:  הצגות, מפגשי סופרים, מופעים, פינות יצירה, הפעלות, שעות סיפור,  אירועים חווייתיים ומופעים ללא תשלום. מידע  מפורט  באתר האינטרנט של החברה העירונית לתרבות, www.hironit.co.il.

צפורים בגןמשיבים עטרה ליושנה ואת הצפורים לגן המושבה
בעבר היה ממוקם גן החיות של ראשל"צ  בגן המושבה. בימים אלה, במסגרת חגיגות ה-130 לעיר ראשון – לציון , מקימה העירייה במקום  פינת חי  לציפורים. חוויה נוסטלגית לוותיקי העיר ואטרקציה לציבור המבקרים בגן.

רובע הבילוייםפרויקט "רובע הבילויים" קורם עור וגידים
בקרוב מאד יחוו התושבים סוג חדש של בילוי ברובע בילויים חדש, בעל אטרקציות מוסיקליות ואומנותיות יחידות מסוגן בארץ, לצד בתי קפה ומסעדות מהשורה הראשונה. אלטרנטיבה אטרקטיבית לכל מה שהכירו עד היום בראשון - לציון.  כל זה,  בעוד כמה שבועות ,  באזור התעשייה הישן.

המצטיינים שבמתנדבי ראשל"צ

אות המתנדב המצטיין

אות ראש העירייה למתנדב מצטיין לשנת  2012  הוענק בשבוע שעבר לעשרת המצטיינים, הפועלים במסגרת מערך ההתנדבות העירוני. "אצלכם ההתנדבות היא דרך חיים..." כך ראש העירייה ששיבח את תרומתם לחברה במילים חמות.

אזור "אגם הסופרלנד"  אתר  עם פוטנציאל

מתחם נופש

שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב, סייר השבוע באזור אגם הסופרלנד והבטיח שיתוף פעולה  להרחבת האטרקציות התיירותיות. "...האזור הזה הוא פנינת טבע בלב גוש דן והפיתוח שלו יכול להוות אלטרנטיבה איכותית לתושבי האיזור" כך  מיסז'ניקוב, תושב העיר.

מגן הוקרה לראשל"צ על הפעלת פרוייקט "הקשר הבין דורי"
עיריית ראשון לציון נבחרה כרשות מצטיינת בהפעלת התוכנית לחיזוק "הקשר הבין דורי" . זאת על  החשיבות  החינוכית הגדולה שמעניקה מערכת החינוך העירונית למפגש בין הדור הצעיר והאזרח הוותיק.

משקיעים בשדרוג תרבות הפנאי של בני הנוער
בקרוב תחל בנייתו של מועדון נוער חדש בשכונת "חלום ראשון" בהשקעה של 1.8 מיליון ₪.  "נעשה הכול על מנת למנוע שוטטות ושעמום ,שמובילים לפעילות שאיננה חיובית, ונמשיך להעניק לבני הנוער מספיק מקומות טובים לשהות בהם להנאתם, גם בשעות הערב והלילה". כך  דב צור רה"ע.