באנר תעסוקה

פרטים נוספים
 www.hironit.co.il

משפחת אלייבמסיבת סיום עם משפחת אלייב
הקתדרה חוגגת מסיבת סיום ביום שני ה- 9.7.2012 בשעה 20:00 בהיכל התרבות ומזמינה אתכם להופעה שמחה, מקפיצה וייחודית של משפחת אלייב. עלות כרטיס: 30 ש"ח בלבד
לפרטים

קיץ של כיף בגינות הציבוריות

מופעים מדליקים של כוכבי הילדים,סדנאות, שעות סיפור ועוד בגינות הציבוריות ברחבי העיר מידי יום ג'.

אליפות הארץ בכדור עף חופים

כדור עף חופים

התחרות לזכר עמירם מידן ורונן אשל תערך ב-27.7.2012 החל מהשעה 10:00 במרכז הגלישה בחוף הים. הציבור מוזמן.

קווי הלילה חוזרים לפעילות
גם השנה יאפשרו קווי הלילה לתושבי ראשון לציון לצאת מדי לילה, לבלות ולשוב הביתה בבטחה, ללא צורך בנהג תורן או במוניות.  הקווים יפעלו בכל לילה, עד השעה 3:30 לפנות בוקר במספר מסלולים לטיילת, למתחם G, למתחם ה"יס פלאנט", לתחנת הרכבת ראשונים,  לתל אביב ובחזרה . פרטים אודות מסלולי הקווים וזמני הנסיעה באתר:
 kav-layla.co.il

מפעל הפיס מחלק מלגות לתואר ראשון מלגות בסכום של 30,000 ש"ח לשלוש שנים  מוענקות לסטודנטים הלומדים במוסדות מוכרים ע"י המל"ג ומתחילים את שנת לימודיהם הראשונה.
מקבלי המלגות יתרמו לקהילה 130 שעות התנדבות בשנה. המלגות מיועדות לסטודנטים המתקשים במימון שכר הלימוד בהתאם למסלול זכאות.
הרשמה תתקיים בתאריכים 17.6.2012-31.7.2012 . פרטים באתר מפעל הפיס
ttp://www.pais.co.il/Scholarships/Pages/default.aspx