כנס אקטביזים בהיבט נשי

ראשון-לציון פורחת
ממשיכים להפריח את חוצות העיר. בשבוע שעבר ניטעו שתילים ופרחים בשד' משה דיין בטקס חגיגי בהשתתפות תלמידי כיתות א' משלושה בתי ספר בעיר.  זה הוא המשכו של מבצע נטיעות בכל רחבי העיר, הנמשך כבר כ-שנתיים, מתוך מטרה לשפר את פני העיר ולייפותה.

פארק כלביםכלבים ונהנים
6  פארקים חדשים לכלבים הוקמו לאחרונה ברחבי העיר במטרה מחד, לשמור על עיר נקייה ומאידך, לאפשר מקום שעשוע מוסדר לכלבים. "אני מקווה שהפארקים ישמשו את הכלבים ובעליהם למשחק ולהנאה, וגם ישמרו על המדרכות נקיות".  כך ראש העירייה.

הוסר הלוט מעל שלט שביל האופניים החדש
סלילתו של שביל האופניים במערב העיר כבר בשלבים מתקדמים ובשבוע שעבר התקיים טקס  קריאת השביל ע"ש אליעזר רוזן ז"ל, אשר נהרג בתאונת אופניים בגיל 81. "נסיבות מותו של אליעזר רוזן ז"ל, מדגישות את הצורך בפתרון בטיחותי ... שביל האופניים הזה יאפשר לתושבי העיר לרכב בבטיחות..." כך רה"ע במעמד  הסרת הלוט מעל השלט.

סימן שהאביב הגיע... והמסורת נמשכת
 מאות רצים השתתפו בשבוע שעבר במרוץ האביב, שהתקיים זו השנה ה-19 ברציפות, לזכרו של סרן ערן אלכאוי ז"ל,  במסגרת  פסטיבל הספורט העממי.

ראשון לציון משקיעה במצוינות
"מרכז רון" למצטיינים ומחוננים יועתק למבנה חדש בסמוך לקריית החינוך "גן נחום". מועצת העיר אישרה תקציב מיוחד - כשניים עשר מליון שקלים - לבנייתו של המרכז  בתכנונו של האדריכל דוד נופר.

בעלת עסק –כיצד תשווקי עצמך באמצעות האינטרנט?
החלה הרשמה לסדנה שיווקית, המיועדת לבעלות עסק בעיר, המעוניינות ללמוד כיצד לשווק את עצמן חינם ובאופן יעיל באמצעות הרשתות החברתיות. היוזמה של המשרד לקידום מעמד האישה...

"חינוך לא נגמר עם תום יום הלימודים"
כך ראש העירייה, דב צור במפגש שהתקיים במסגרת פורום רכזי תנועות נוער 2011. רה"ע שיבח את פעילותם, הדגיש את חיוניותם ובישר באותה ההזדמנות כי העירייה הקצתה להם 1.4 מיליון ₪ עבור סל הצטיידות.