אירועי קיץ בראשון לציון

קו פתוח לתושב

הרשמה להסעה לאופרה בפארק

אימוץ כלבים

מופעי קיץ בחוף הים-עומר אדם"נוער על המפה""
אלפי בני נוער השתתפו בשבוע שעבר במופע פתיחת אירועי הקיץ בחוף הים. על האירועים "מנצח" אגף הנוער בעירייה, שעמל על תכנית קיץ עשירה לצעירים,הכוללת בין היתר, מסיבת חוף , מידי יום רביעי, עד לשעות הקטנות של הלילה. העיקר שלא ישוטטו ברחובות.

אולם צרכנות מניבמני"ב חנך אולם צרכנות ושרות לקוחות לרווחת תושבי העיר
על רקע התנאים הסביבתיים וצפיפות אולם קבלת הקהל של מני"ב בקומת הגלריה, הוחלט להקים  בבנין העירייה יחידת צרכנות ושרות לקוחות, אשר תהווה נקודת ממשק אחת לכלל התושבים בנושאים הקשורים בצרכנות מים וביוב.

עבודות חקר איכות הסביבהנציגות מכובדת לראשון-לציון בעבודות חקר מצטיינות בתחום מדעי הסביבה
במעמד גלעד ארדן, השר להגנת הסביבה וגדעון סער, שר החינוך, חולקו בשבוע שעבר פרסים לתלמידי מקיף ח' על עבודות חקר מצטיינות במדעי הסביבה ותעודות הסמכה לבתי ספר ירוקים - "ניצנים" ו"רוזן" - מראשון-לציון.

פורום קיסריה להתוויית מדיניות כלכלית התארח בראשל"צ
דב צור עם סטנלי פישר כנס הרצליה
"על המדינה לפעול לשינוי מפת התעסוקה בישראל ולתמרץ חברות ועסקים לצאת מתוך תל-אביב ולהתפזר לאורכה ולרוחבה של הארץ" כך דב צור, ראש עיריית ראשל"צ ,  בפני באי  פורם קיסריה המכובד, שהתקיים בשבוע שעבר במכללה למינהל.

החברה לביטחון: מעתה אכיפה מוגברת של מטרדי הרעש
החברה לבטחוןהחברה לביטחון נערכה בחודשים האחרונים לביצוע אכיפה מוגברת בתחום מטרדי הרעש בעקבות תקנות הרעש החדשות. בעיריית ראשון לציון כבר החלו לדון במספר סעיפים אשר יכנסו לחוקי העזר העירוניים.

עיריית ראשון-לציון תשקיע סכום של 6.2 מיליון ש"ח במיזוג מוסדות החינוך בעיר
ראש עיריית ראשון-לציון, דב צור:"לימודים בסביבה נעימה וממוזגת היא תנאי יסוד מבחינתי לקיום לימודים באופן תקין. אפשר כבר בהחלט לראות במוסדות החינוך את שינוי התפיסה של העירייה בכל הקשור להבטחת תנאים סביבתיים ראויים ללימודים. המיזוג מצטרף להשקעה האדירה בשיפוץ מוסדות וחינוך ואני מקווה שהשינוי ייראה ויורגש ב-1 בספטמבר בכל רחבי העיר".

מנ"ע מרחיב את שירותיו לרווחת נשים תושבות העיר
קורס הכשרה לנשים המעוניינות לפעול במסגרת  מנ"ע (מרכז זכויות למען נשים). נשים המעוניינות לקחת חלק פעיל במרכז ולהתנדב למערך התמיכה תוכלנה להצטרף לקורס הכשרה  ייחודי אשר ייפתח בחודש יולי. ליצירת קשר  ניתן לפנות בטל'  9678247 או בדואר אלקטרוני danae@rishonlezion.muni.il.